CHEF'S TABLE

*Chef's Table (koken bij u thuis) is tot nader order niet mogelijk

Welkom aan de Chef's Table!
De belangrijkste tafel van het restaurant is de zogeheten Chef's Table. Aan deze tafel worden alleen de bijzonderste gasten uitgenodigd door de chef zelf, om zo een bijzondere culinaire avond te beleven.
Deze VIP-tafel staat.... in uw eigen huis!
Voel u rijk, met uw eigen privé chef die de lekkerste geuren uit uw keuken laat komen.

Het menu wijzigt met de seizoenen, dus neem regelmatig een kijkje in de menulijst.
Vlees

1)    Beenham met honing en whisky, geserveerd met asperges met roomboter/ei /ham saus                                                                       €  14,70
2)    Hertengoulash of hazengoulash, geserveerd met rode kool en appeltjes, naar keuze knolselderiepuree (afhankelijk van het seizoen),
 aardappelpuree of spätzle                                                                   €  19,95
3)    Runder-stoofvlees, met (handgemaakte) frietjes  en stoofperen
 of zelfgemaakte appelcompote met kaneel.                                     €  14,70
4)    Gevulde varkensrollade, geserveerd met gebakken aardappelen a la chef                                                                                                          €  12,60
5)    Varkenshaas met paddenstoelen-roomsaus, geserveerd met
aardappelpannenkoekjes                                                                      €  14,70
6)    Kogelbiefstuk met peperroomsaus, geserveerd met
 een gepofte aardappel met kruidenboter                                          €  16,80
7)    Saté van kip of varken met een heerlijke satésaus, kroepoek en
atjar tjampoer, geserveerd met frietjes                                                        €  12,60
Vis


8)    Mosselen, gekookt in witte wijn met diverse groente, geserveerd met
 frietjes of stokbrood met kruidenboter                                          €  12,60
9)    Gerookte zalm in een bladerdeegjasje, geserveerd met
gevulde paprika’s met een kaaskorstje en rijst.                              €  14,70
10)    Kabeljauw met kappertjes-botersaus geserveerd met peultjes
en peterselieaardappelen                                                                  €  12,60


Vegetarisch

11)    Notenballetjes met tomatensaus, geserveerd met  gegratineerde aardappels en perziken.                                                                        €  14,70
12)    Preiballetje met een rijk gevulde fusilli tricolore                      €  11,55


Nagerechten

1)    Bitterkoekjespudding met vruchtensaus                            €  4,15
2)    Trifle                                                                                          €  4,15
3)    Warm appelgebak met slagroom                                         €  4,15
4)    Trio van diverse nagerechtjes                                               €  6,25
5)    Flensjes gevuld met banaan overgoten met chocoladesaus                                                                                                                              €  4,15
6)    Chocoladetrio, straciatelli mousse, chocolade-crème      €  5,20
7)    Aardbeientrio, aardbeien-smoothy, aarbeien-bavarois,
flensjes gevuld met banketbakkersroom en  aardbeien            €  7,30
8)    Kaasplateau met noten en vruchten geserveerd met
      stokbrood en toast (geschikt voor 2 personen)                    € 12,55

Alle gerechten worden geserveerd met 2 soorten warme groenten en een salade. Groente uit de vergeten keuken en van het seizoen. Daarnaast met een diversiteit van aardappelen. Bon appetite!!
Share by: